Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információk.

Slipstop mérettábla

Mérettáblázat

MÉRETMEGHATÁROZÁS

A megfelelő gyerekcipő kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy a gyermek lába folyamatosan nő. Ezért alkottuk meg a Slipstop biztonsági lábbeliket olyan formában, ahol egy cipő 3 lábméreten át hordható. A Slipstop cipők esetében, könnyen ellenőrizhetjük gyermekünk lábának növekedését, hiszen a lábára simuló anyagon keresztül folyamatosan megfigyelhető a változás. Figyeljünk azonban, hogy amikor kezd szűk lenni, összeszorítja a lábujj körmeit, nyomja a gyerek lábát, mindenképp már a következő méretű, nagyobb cipőre lesz szüksége. Ha sikerült kiválasztani a megfelelő méretet, nincs más hátra, mint megtalálni a tökéletes mintájú Slipstoppot. Amennyiben kérdése lenne akár termékeinkkel, akár az alábbi mérettáblázattal kapcsolatban, keresse bátran ügyfélszolgálatunkat. Jó vásárlást!

A MÉRETTÁBLÁZAT HASZNÁLATA

Olyan zokniban vagy harisnyában végezze a mérést, amit a mindennapokban általában is viselni fog a gyermek az új lábbelivel. A mérést végezheti meztelen lábon is,  amennyiben a vásárolni kívánt lábbelit amúgy is mezítláb fogja viselni a gyermek, esetünkben például nyáron, hiszen a Slipstop cipők vízi cipőként is kiválóan funkcionálnak! Állítsa gyermekét egy üres papírlapra és kérje meg, hogy teljes súlyával nehezedjen a talpára. Rajzolja körbe a gyermek lábát (vagy jelölje egyenes vonallal a saroknál és a lábujjak végénél) és mérje le a talp és a lábujjak közti leghosszabb távolságot. Érdemes mindkét lábat egyenként megmérni, mert lehetnek eltérések a két láb között és mindig a nagyobb méretűt kell figyelembe venni.

A kapott eredmény a „belső talphossz“ ehhez a számhoz kell hozzáadni 5-9 mm-t, így kapjuk meg a cipő „ideális belső méretét“. A mérettáblázatban az ideális belső méret alapján válassza ki a megfelelő méretet. Ha vékony, keskeny lábú a gyermek elég 5-7 mm-t, ha erősebb, szélesebb lábú, magas rüsztű a gyermek, akkor 7-9 mm-t érdemes hozzászámolni. Ha az így kapott szám két méret között van, a nagyobb méretet kell választani.

Slipstop cipők esetében, nem kell megijednie amikor a cipő még valamivel hosszabb, ugyanis a gumija megfelelően helyén tartja a cipőt.

EU szállítás
Facebook oldalunk
Méretkereső
Méret
Szűkítés gyártók szerint
Vásárolj Szamos, Memo, Ponte20, vagy Primigi gyerekcipőt egészségpénztárra!